O nama

STRATEGIJA
Promocija i razvoj prodajnih salona kao prepoznatljivog brenda, ulaganje u kvalitetu i suradnju sa poslovnim partnerima i klijentima. Privlačenje, razvijanje i zadržavanje motiviranih i stručnih kadrova.

MISIJA

Poboljšati i unaprijediti kulturu opremanja interijera.

VIZIJA
Kvalitetom, kreativnošću i predanošću svih zaposlenika postati vodeća regionalna tvrtka u našem tržišnom okruženju kroz prepoznatljive proizvode za uređenje kupaonica i interijera na zadovoljstvo klijenata, partnera i vlasnika.

O T P DUBROVNIK d.o.o. osnovan je 10.10.1990. u Dubrovniku. Dugogodišnje iskustvo, te kvalitetna suradnja sa našim poslovnim partnerima omogućila nam je da postanemo zastupnici vrhunskih brandova u proizvodnji keramičkih pločica, sanitarija i kupaonske opreme.

Naša osnovna djelatnost je distribucija i prodaja njihovih proizvoda približavajući ih našim klijentima kroz naše izložbeno prodajne salone. Aktivno pratimo svjetske trendove, najnovije tehnologije te kolekcije priznatijih dizajnerskih imena a našu predanost prepoznaju i profesionalci i naši kupci.
U suradnji s vodećim građevinskim tvrtkama, te njihovim stručnjacima na području arhitekture svakodnevno sudjelujemo u opremanju stanova, hotela, urbanih vila, javih prostora, restorana. Prepoznati smo od struke ali i krajnjeg kupca. Spoj tradicije, našeg iskustva i inovativnosti u praćenju svjetskih trendova uređenja interijera dovodi nas do uspjeha

Društvena odgovornost

DRUŠTVENA ODGOVORNOST TVRTKE

U okvirima svoje poslovne politike nastojimo promicati načela društvene odgovornosti, te svoj odgovoran društveni stav pokazujemo potporom sportskim, kulturnim i humanitarnim projektima, te projektima za zaštitu okoliša. Svjesni smo da nam to neće donijeti poslovni uspjeh, no smatramo da kao sastavni dio društvene zajednice, imamo odgovarajuću dužnost pridonositi općem dobru. 

PRIZNANJA

O T P DUBROVNIK d.o.o. dobitnik je priznanja za 2002. godinu plakete «Zlatna kuna» Hrvatke gospodarske komore u kategoriji malih trgovačkih društava.